Gastenboek

Gastenboek

Schrijf in het gastenboek | Bekijk het gastenboek

19 entries
Prev · 1 2 3 4 · Next

Naam: Pocket Knives For Sale
Datum: 20 07 18
I'm гeally enjoying the design and layout of your site.

It's a very easy on the eyеs which makes it much more enjoyablе

for me to coime hdre and visit more often. Did you hire

out a designer to create your tһeme? Excellent work!
Naam: Petercat
Datum: 17 06 18
сообщение фото девушка форум https://buckshee.petimer.ru/forum/fitnes-kachalka/retsepty/vtorye-blyuda/ry ba/
Naam: Marieke Frank En Gwen
Datum: 15 08 16
Na een aantal jaren bij familie te hebben gelogeerd, zijn we dit jaar wegens familie uitbreiding op zoek gegaan naar een 'eigen' onderkomen. Via via kwamen we bij La Casa Verde uit. En net wat iedereen zegt, het huis is méér dan prima. Alles wat je nodig hebt is aanwezig inclusief een grote bbq (gas). Daarnaast vonden wij de grote koelbox en voor kids het speelgoed voor op het strand ook een grote plus.

De ligging is heel centraal. Met nog geen 10 minuten zit je op het strand en ook de restaurantjes en grote supermarkt zijn met 10 minuten te bereiken. Wij hadden de huurauto ook via Willem geregeld. We zijn laat in de avond aangekomen en de volgende ochtend stond de auto om 10 uur al voor de deur, ideaal! Net als de boodschapjes die we vooraf hadden doorgegeven netjes in de koelkast stonden.

Wanneer we weer naar het eiland gaan zullen we zeker weer voor La Casa Verde kiezen. Top!
Naam: Christel Sedney
Datum: 31 03 16
Sinds 2014 lag er in La Casa Verde een gastenboek waar mensen een berichtje in konden schrijven. Het gevolg was dat er geen berichten mee in het gastenboek op deze site werden geschreven. Maar de service en het huis zijn nog steeds top! Voor de 3e keer een heerlijke vakantie gehad in La Casa Verde. We hebben weer genoten. Tijdens ons verblijf hebben we Dia Bandera (dag van de Vlag en onafhankelijkheid dag) mee kunnen maken. Wat een feest. Willem weet alle bijzondere plekjes wel te vinden waardoor we in heel veel lokale tentjes zijn geweest en gedanst hebben totdat de voeten er pijn van deden. Een aanrader is om eens bij De Zeerover in Saveneta te gaan eten. Geen lux restaurant maar wel heerlijke verse vis en een idyllische locatie aan het water. Bedankt Willem en Rieke ondanks dat we voor de 3e keer bij jullie en op Aruba waren hebben jullie ons toch weer verrast met bijzondere plekjes op een prachtig eiland. We komen zeker terug.
Naam: Jimmy Thirsa En Indy
Datum: 29 07 14
Een fantastische vakantie in een geweldig vakantiehuis .We hebben een heerlijke tijd gehad in la casa verde. Het voelde voor ons echt een thuis, alles was er aanwezig en ook de sevice van Willem en Rike was super. wij komen hier zeker weten nog eens terug.

Wij raden dit vakantiehuis iedereen aan !!

Een huis om thuis te zijn ver van huis.